2012. január 20., péntek

Kemence, kerti sütő, kerti konyha, grill, - Jelenlegi ára: 900 000 Ft

Üdvözlöm önt a bemutatótermemben!
Cégünk több mint 20 éves múlttal rendelkezik tüzelőberendezések építése terén. Konkrétan művészi cserépkályhák, kandallók, téglakályhák, kerti sütők, kemencék valamint a piacon egyedülálló módon gipszlépcsők gyártására specializálódtunk. Termékeink az adott iparág remekei, minden esetben törekszünk az egyediség kialakítására.
Minden eddigi termékünk a megrendelőink igényére lett kialakítva, igyekszünk maximálisan szem előtt tartani az elképzeléseit, ugyanis számunkra a megelégedett ügyfél a legfontosabb.
Leggyakrabban a pult alá fatároló nyílás a pultba kézmosó, pultra kemence, nyárskémény, sparhelt, pult mellé bográcsozó épül. Ezenkívül néha a kemence fölé füstölő is kerülhet, minden tüzelőberendezés egy kéménybe csatlakozik.
Az aukció tárgyát képező kerti grill, kemence
Anyaga: bontott tégla antikolva, samott, ytong
Mérete: egyedi
Besorolási idő: 4-5 hét
Építési idő: 5 nap
 
 
 
Garancia: 3 év
Amit az ár nem tartalmaz: Ajzat készítése, burkolása, oldalfalak építése, vakolása, tető építése, fedése, belső tér dekorációja, berendezése.
Külön megegyezés tárgyát képezi ha ezeket a munkákat is ránk bízza, így akár zöldmezősen is elvállaljuk kerti konyháját.
Megrendelés menete: A tüzelőberendezés kiválasztása után az adott termék adatlapján mindent egyeztessünk le levélben, csak ezután kerüljön a termék leütésre, mert nem szeretnék jutalékot fizetni fölöslegesen, és semleges vagy negatív értékelést sem szeretnék adni, de kapni sem. Leütés után fontos a termék leelőlegezése – ez a kivitelezés költségének 50 %-a - mert a kemenceajtók és egyéb vasalatok, kemence anyagai, kőtál gyártása ebből az összegből történik meg, ezután a megbeszélt időpontban kerül sor az építésre majd ezután a fennmaradó 50% kifizetésére.
Szállítás, szállás, építés: A sajnálatosan magas üzemanyagköltség miatt a szállítás költségét muszáj tovább terhelnem, de megpróbálom a minimumra szorítani. Ennek a díja Péceltől számolva az építés helyszínéig számolva oda- vissza útra 80 ft/km. Ennek kiszámításához javaslom a googlemaps útvonaltervezőjét. Az építés idejére vidéki helyszíneken szállásdíjat számolunk ennek száma az építési időből kiszámolható.
Kérem, hogy a leírtakat vegyük figyelembe, legyünk egymás iránt felelőségteljesek.
Kérem tekintse meg további termékeimet is!
 


Jelenlegi ára: 900 000 Ft

Az aukció vége: 2012-02-06 00:50
. Kemence, kerti sütő, kerti konyha, grill, - Jelenlegi ára: 900 000 Ft