2011. október 29., szombat

Bergon Cross mutatós terrakotta színben - Jelenlegi ára: 18 800 Ft


Eladó a képeken bemutatott nagyon szép és modern Bergon Cross  babakocsi .
Újszülött kortól használható babajárgány  fix, nagy kerekekkel, 4 beépített rugóval , így kényelmesen lehet közlekedni a gyenge minőségű utakon is.
Egyéb jellemzői és tartozékai:
-2 irányból tolható
-Tolókar magassága állítható
-Háttámla több fokozatba állítható
-5 pontos biztonságiöv
 
-Lábzsák, mely 2 cipzárral el van látva, ez azért praktikus, mert nem kell levenni a lábzsákot ahhoz , hogy a babádhoz hozzáférj ... (és  még azt is vhova pakolászni) A lábzsáknak van egy felcipzározható bővítő része, mely azt a célt szolgálja, hogy akkor is betakarja a baba lábát, amikor a lábtartót már leeresztve használjátok.
-Egy felpattintható alkatrész , mely lábnál zárttá teszi a fekvőfelületet, ez a "mélykocsi" funkciója.
-Amikor a baba már nagyobb és ülve utazik, akkor a fekvőfelület végső részét le lehet hajtani , az előbbi alkatrész helyére kapaszkodókart kell pattintani, így lesz a kocsi sportosítva.
-A paraván hátulján  zseb... továbbá a paraván  teteje és oldala is nyitható így nyáron szellősebbé tehető a baba fekhelye. Paravánból lehajtható egy silt, ez véd az időjárás viszontagságaitól.
-Travel system rendszerre felkészített, azaz  Bergon babahordozó csatlakoztatható hozzá
-Táska
Modern vonalvezetésű váz, mely nem csak design, hanem  így közelebb kerül az első és hátsó kerék egymáshoz és könnyebbé válik az irányíthatósága. Minden részletében gondosan kidolgozott, puha szivacsokkal komfortosított ,
"klassz"  babakocsi.
Teljesen jó és szép  állapotban van ,  a huzat is tiszta , rendezett , nem szakadt nem fakult.    Bátran meg lehet jelenni vele bárhol mert nagyon mutatós babakocsi!
 



Jelenlegi ára: 18 800 Ft

Az aukció vége: 2011-10-27 09:50
. Bergon Cross mutatós terrakotta színben - Jelenlegi ára: 18 800 Ft